.

.

sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Hämärähyssyn selätystä


Lauantai meni poikkeuksellisesti töissä. Myönnän, että olo oli hieman kankea aamulla herätessäni vallankin, kun nuorimmaisella oli kisaviikonloppu. Jotta kaikki meni mahdollisimman sekavaksi, mies oli myös lauantain töissä ja peräti Helsingissä saakka. Poitsun oli siis pärjättävä kisoissa ihan isekseen ja sekös minua huoletti... Työpäivä sujui kuitenkin oikein mukavissa merkeissä ja oli ihana tavata uusia ja vanhoja työkavereita. Loisto päivä siis! (Juu ja pojan kisat sujuivat upeasti. Kuusi mitalia on tämän viikonlopun saldo. Rolloihin aikarajat on nakutettu jo mukavasti!)
 

En kyllä muista, milloin Oulussa olisi ollut näin harmaa ja ankea marraskuun puoliväli...ihan omaa mieltäni piristääkseni päätin startata joulustelukauden N-Y-T nyt!
Koskapa vietämme ekan adventtiviikonlopun tyttöjen kesken Turussa, päätin näperrellä tämän vuotisen adventtikynttelikön valmiiksi näin hyvissä ajoin. Minusta on ihanaa ideoida joka vuosi jotain uutta!
Tänä vuonna kynttelikkö majailee takan reunalla ja sitä somistavat mustat peltitähdet ja jouluomput.
Tykkään hirmuisesti tästä pelkistetystä kokonaisuudesta. Olo muuttui näperrellessä heti paljon jouluisemmaksi.
Kävimme Rasavilin kanssa oitis metsälenkillä hakemassa askarteluvarastoon varpuja ja käpyjä. Oikein odotan joulukukka-asetelmien tekemistä. Josko jo itsenäisyyspäivänä?
Illalla näpertelin myös vähän jouluvaloja pihalle ja kaiken kauniin kruunuksi satoi ohut kerros harsolunta. Eläköön joulustelu! Rakastan tätä tunnelmointia ja pehmeiden valojen tuiketta:)
 
Tunnelmointia teillekin arki-iltoihin iso säkillinen!


10 kommenttia:

 1. Ihana adventtikynttelikkö, täytyiskin tehdä sellainen meillekin. Onnea kisamenestyksestä ja tervetuloa Tampereelle Rolloihin :D

  VastaaPoista
 2. Kivat nuo sinun adventtikynttilät ☆☆☆☆
  Hienon määrän mitlleja on poikasi saavuttanut.
  Mukavaa sunnuntai-iltaa.

  VastaaPoista
 3. Ihana kynttelikkö! Hieno tuli! Mulla kans on jo jonkin verran joulumieltä ja tekisi mieli askarrella jotain mukavaa. Tämä viikonloppu meni taas niin nopsaan, että en ehtinyt mitään...Kivaa tulevaa viikkoa <3

  VastaaPoista
 4. Ihanaa joulustelukautta sinulle <3 Kynttelikkö on kaunis :)

  VastaaPoista
 5. Ihana adventtikynttelikkö ❤️Tykkään ❤️ Ihanaa joulustelua sinulle ❤️

  VastaaPoista
 6. Adventtikynttelikkö on hurmaava!
  Ja marraskuun tunnelmat todellakin hieman erilaiset kuin täällä!

  Mukavaa ja tunnelmallista viikon alkua ja pikkujoulujen aika!

  VastaaPoista
 7. Kylläpä on upea kynttelikkö, voi kun olet taitava! Täälläkin alkaa jo pikkuhiljaa olla vähän joulufiilikset, Operaatio Joulun Lapsi on kyllä oiva johdatus joulunaikaan.

  VastaaPoista
 8. Ihania joulutunnelmia sieltä lennähtelee tänne asti :) Jospa itsekin hakisi jouluvalot ja -koristeet jo varastosta...
  Haaveena olisi kokeilla Pajupirtti-blogissa ollutta kranssia jouluvaloille. Saa nähdä, saanko työkiireiden keskellä mitään aikaan.
  Kynttiläideasi on hieno :)

  VastaaPoista
 9. Ihana kynttelikkö! Huomenna minäkin laitan pihalle vähän valaistusta kun on niin kamalan pimeää.
  Mukavaa viikkoa

  VastaaPoista
 10. Tajusin, että minähän olen myös Hannan kanssa ekan adventtiviikonlopun Helsingissä hummailemassa. Täytyy siis jo viikolla kaivaa kyntteliköt jne esiin, että ovat valmiudessa kun sunnuntai koittaa. Jotenkin ihanaa nyt, kun etelään saatiin lunta. Vaikka yli vuorokausi menikin sähkökatkoksen kourissa, niin kyllä maisema vaan on sitten kaunis!
  T

  VastaaPoista