.

.

maanantai 25. tammikuuta 2016

Maanantaina pyykäystä ja keittiöpohdintojaNiin se viikonloppu taas hurahti ja kello soi aamulla työviikon alun kunniaksi. Töiden jälkeen ajelin suoraan keskustaan viemään lukiolaiseni kanssa enkelimaalausta kehystettäväksi. Samalla hankimme hänelle lisää taiteilijatarvikkeita.

Illan myötä sain viikonloppuna pesemäni makkarin tekstiilit puhtoisena paikoilleen. On se hyvä, että edes osan tekstiileistä pysyy huoltamaan itse, kiitos ison pesukoneen ja kuivausrummun. Olen kyllä myös oikea pesulapalveluiden suurkuluttaja, jolla on koko ajan  osa matoista pesulassa. Sen siitä saa, kun hankkii koira/ lapsiperhe huusholliin valkoisia tekstiilejä.( Keskiviikkona pitääkin muistaa hakea ne pörrömatot kotiin. )

Sitten tähän meidän murheenkryyniin. Nyt olemme saaneet neljältä eri keittiöfirmalta tarjoukset ja vielä on pari tarjousta tulossa. Hinnat vaihtelevat todella paljon, samoin toimitussisällöt. Tässä hommassa saa kuulkaas oikeasti olla tarkkana! Onneksi meillä ei ole kiirettä ja pystymme tarvittaessa tekemään myös itse monenmoista.

Keittiön U-mallista kyllä tykkään, sillä tässä on tarpeeksi tilaa isonkin perheen kokkailulle. Jos palikat nyt loksahtavat paikoilleen, pääsen kyllä teillekin vielä ennen kesää köökin uudistunutta ilmettä näyttämään...

Loppuun vielä vinkki työkaverilta. Hän kaataa loput jouluiset maustekahvit kynttilälyhtyjen pohjalle. Kynttilän lämpö levittää ihanan, mausteisen kahvin tuoksun tilaan. Kokeilin heti ja ainakin tämä Indiskan joulukahvi tuoksuu niin hyvälle!
 
Nyt lähden lenkille ja suihkuun! Huomiseen!

Ps. Olen saanut kolmesta blogista ystävänkirjahaasteen- ISO KIITOS haastajille. Huomisessa päivityksessä vastaukset:)

3 kommenttia:

 1. Toivotaan, että keittiöhaaveet viimeinkin toteutuisivat.
  Ihanaa viikkoa <3

  VastaaPoista
 2. Olen kade, ootte saamassa uuden keittiön, ihanaa! Hauska tuo kahvi idea :) Hyvää yötä <3

  VastaaPoista
 3. Olenpas ollut viime aikoina laiska kommentoimaan ja tämäkin tulee nyt näin jälkijunassa! Meilläkin on keittiöremontti suunnitteilla, sillä nykyinen keittiömme on vuodelta 1989 ja sen kyllä huomaa :D Onneksi olemme tehneet jo valintamme, mutta tarkkana sai tosiaan olla ja hinnoissa oli isoja eroja. Meidän remonttimme pitäisi ajoittua maaliskuulle. Kiva nähdä teidän keittiö, sitten kun se valmistuu:)

  VastaaPoista