.

.

perjantai 29. tammikuuta 2016

PPR-Friday ja jalat solmussa
Pikaiset moikat täältä Oulusta! Olen nimittäin aika väsynyt, sillä töiden jälkeen olen vaan rynnännyt ohjuksen lailla pisteestä a pisteeseen ö ja valmistautunut huomiseen PPR-projektin starttaamiseen. Ai mikä PPR? No, Pientä PintaRemonttia tietysti! Lupasimmehan muksuille, että mikäli jäämme tähän taloon, pistämme heidän huoneensa ja keittiön remonttiin. Nyt sitten aloitetaan lukiolaisen huoneen fiksauksella.
Fiksauksessa pyrimme hyödyntämään kaikkea jo meillä olemassa olevaa mahdollisuuksien mukaan, mutta esim. päiväpeite ja sängynvierusmatto oli nyt vain uusittava. Tyttö oli saanut ne aika hyvin sotkettua öljyväreillä... Aionkin jatkossa pitää huolta siitä, että maalaamiseen järjestetään huoneeseen oma, erillinen alueensa, jolloin muu osa tilasta säilyy puhtaana.
Tytön huoneessa on 22- neliötä, eli sinne mahtuu mukavasti erilaisia toimintapisteitä.
Olen myös ostanut jo aiemmin jemmaan tyttöselleni samanlaisen turkispeiton kuin mitä meillä on makuuhuoneessamme.  Uskon, että tämä jemmayllätykseni on mieluinen:)
Pojan huone saa nyt hetken vielä odottaa. Tässä muuten kuva pojan perjantain välipalasta. Poika treenaa kovasti uintia ja kasvaa mahdotonta vauhtia. Ruokaa täytyy olla riittävästi, tai jeppinen nuutuu altaaseen.  Patonkien sisällä on avocadoa, paistettua kanaa ja sipulia sekä tietysti raikasta salaattia ja kevytmajoneesia.
 
Ai niin, saimme tänään kaksi uutta keittiötarjousta. Nyt meillä on viikonloppu aikaa pähkäillä parhaan vaihtoehdon löytymiseksi. Sen kuitenkin olemme jo päättäneet, että teemme kaiken mahdollisen nyt kuitenkin itse. Osaamme, kun olemme kerran aiemminkin osanneet.
Samalla säästämme firmasta riippuen 4000- 5000 euroa- HUI!
 
Mukavaa perjantain jatkoa kaikille! Tämä rouva lähtee nyt saunaan...

8 kommenttia:

 1. Samoissa tunnelmissa .Ppr täälläkin käynnissä... Mukavaa, mutta samalla haastavaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvitse lähteä punttikselle näiden hommien jälkeen. Hiki virtaa;)

   Poista
 2. Ollaanpas siellä energisiä. Onnea remontointiin. Palvelijatar sanoo, että jos välipalat uimareille on noin herkullisia hänkin voisi alkaa taas vaikkapa vesijuosta ;) Mutta jättäisi kyllä sen kanan patongin välistä pois, kun on kasvissyöjä. No, minulle kyllä se kana kelpaisi oikein hyvin.
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sähäkkää sunnuntaita sinne! Olimme aamulla pari tuntia nti. Rasavilin kanssa metsässä ja kerrankin on karvakuono aika väsynyt.

   Poista
 3. Pienet pintaremontit on niin mukavia ja pienelläkin vaivalla saa piristystä. Uusi keittiö kuulostaa kyllä niin ihanalta, mutta tällä hetkellä ainakin meillä vain haaveena. Mukavaa remonttiaikaa tv Liisa P.S. ihana matto tuolla sinun edellisessä postauksessasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! PPR on nyt kohteessa lukiolaisen huone valmis ja kyllä kannatti!

   Poista
 4. Voimia lataavaa viikonloppua sinulle!
  Turkispeitto kuulostaa houkuttelevan lämpimältä!
  Terveisiä täältä kukkivien mantelipuiden alta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihanalta kuulostaa kukkiva mantelipuu! Täällä ei vielä kuki kuin kuuran kukat:)

   Poista