.

.

sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Rouva puskiaislalla ja rautakaupan ihmeet


Lauantain vietin jälleen kerran rautakaupoissa. Minulla on visio tietystä keittiöaltaasta ja hanasta, mutta en suostu maksamaan niistä ihan maltaita. Tein siis hintavertailuja ja olin lopulta iiiiiihan poikki.


Miehen ja kuopuksen kisareissun aikana kiersin K-ketjun kaupat, Ojan Raudan ja Bauhausin. Allas ja hana löytyivät, mutta en vielä ottanut niitä kotiin saakka. Meillä kun on tuo tasojen kilpailutus vielä myös vähän vaiheessa. Sen voin kuitenkin jo nyt kertoa, että haluamani allas maksaa rautakaupassa kolmasosan vähemmän kuin keittiöfirman kautta. Hanassa hintaeroa oli vajaa puolet... Jos olisi rajattomasti rahaa, helpointa olisi toki ottaa kaikki samalta toimittajalta, mutta tarkan euron rouvana joudun kilpailuttamaan joka nippelin erikseen.

Kauppahallin laskiaispullat pelastivat päiväni ja kotona jaksoin taas terrorisoida eri tasomalleja. Haluan hyvät työtasot, joten testaan perusteellisesti mallikappaleita terävillä veitsillä, mustikoilla ja painavien esineiden pudottelulla. Keittiön pitää kestää elämää...
 
Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille ja kiitokset edellisen postauksen kommenteista! Nyt lähden vielä iltalenkille ja sitten mr. Nukkumatin kanssa treffeille;)

21 kommenttia:

 1. Kuulostaa järkevältä ja väsyttävältä! Remontointi on mukavaa, mutta on siinä omat kiemuransa, ennen kuin on valmista.:)
  Mulla on muuten blogissa kiva maaliarvonta meneillään! Kannattaa tulla osallistumaan, jos vaikka kaipaat uutta, eläväistä maalipintaa jonnekin.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha mäntykaappi odottaisi varastossa kunnostusta ja sijoituspaikkaa. Käväisempä osallistumassa arvontaasi:)

   Poista
 2. Kapassa käynti ja vertailu on uuvuttavaa! Mahtavaa, kun jaksat testata tasotkin ihan käytännössä! Ihanaa iltaa ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä yllättävän uuvuttavaa! Vallankin, kun en ole shoppailujaluonne muutoinkaan...
   Mukavaa viikon jatkoa!

   Poista
 3. Párekin Palvelijatar7. helmikuuta 2016 klo 10.37

  Noin toimii fiksu asiakas! Täytyy myöntää, että minä olen liian impulsiivinen ja malttamaton vähän kaikessa. Ja rahapussissa se tietenkin hyvin näkyy. Onnea hankintoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onnea tässä oikeasti tarvitaan, sillä remppasanasto on vähän haaste. Esim. onko tuloputki 120 mm? Tjaa, enpä tiedä:)

   Poista
 4. Keittiöremppa vie muutenkin rahaa, joten jos voi joissain asioissa säästää puoletkin rahoista, kannattaa kilpailuttaa ehdottomasti.
  Kivaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on ja säästyneen rahan voi käyttää vaikka perheen lomareissuun!

   Poista
 5. Aika iso säästö tulee, kunhan jaksaa nähdä vaivaa. Mukavaa alkavaa viikkoa ja tsemppiä ♥︎

  VastaaPoista
 6. Kun on visio niin sitä pitää kuunnella. Sama täälläkin rampataan tälläisissä tilanteissa monessa paikassa, jotta löytyy juuri se oikea ja ei mielellään se kallein. Kun koko talo uudelleen rakennettiin, niin kyllä tuli säästöjä juuri tälläisestä meiningistä, kun jaksaa etsiä.

  Mukavaa tätä viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että meitä ramppaajia on muitakin. Kyllä hinnat vaihtelevat käsittämättömän paljon. Säästöä tulee, kun vaan jaksaa kiertää.

   Poista
 7. Puskiaislalla :D *aahhahha* Ihan paras! Meillä tehtiin juuri vessaremontti ja voi sitä hintavertailun määrää pesualtaiden, hanojen ja pönttöjen kanssa. Meillä tuota harrastaa lähinnä mies. Minä annan tarkat koordinaatit millaisen haluan ja sen pohjalta mies tekee vertailutyön ja käy ostamassa ne. Kätevää ;)

  VastaaPoista
 8. Rautakaupat ovat minusta kivoja. Ja kyllä kannattaa nähdä vaivaa ja vertailla hintoja ja laatuja. Kaikki on kotiin päin!
  Railakasta remonttia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin! Säästyneille euroille löytyy kivoja kohteita varmasti:)

   Poista
 9. Kyllä materiaalien hankinta ja hintojen vertaileminen käy työstä, mutta lopputulos palkitsee! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja toisaalta tämä on aika palkitsevaa: rahaa säästyy ja oppii uutta:)

   Poista
 10. Meillä päädyttiin ihan samaan ratkaisuun eli kaapit tulee keittiöfirmalta, kodinkoneet toisesta firmasta ja allas rautakaupasta. Huomattiin nimittäin mekin isot hintaerot, mutta enemmänhän se teettää työtä ja vaatii vaivannäköä. Itse en tajunnutkaan testata noiden tasojen mallikappaleita veitsin ym.välinein :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äkkiä laskeskellen pääsemme usean tonnin säästöön. Remontointi toki venyy ja kysyy töiden jälkeen voimia, mutta eipä meillä ole kiire mihinkään. Kodarissa on tilaa mikrolle ym. härpäkkeille remontin ajaksi. Hiljaa hyvää tulee:)

   Poista
 11. Kyllä kannattaa kiertää ja katsoa ja pyytää tarjouksia. Siinä kyllä säästää ison pennin, koska keittiöremonttikaan ei ole mitään halpaa puuhaa. Mukavaa loppuviikkoa toivoo Liisa

  VastaaPoista