.

.

sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Matkakuumetta ja vedetön 12h


Niin vaan vietetään täällä Villa Kardemummassa talvilomaviikon viimeistä iltaa. Viikko meni touhukkaan mukavasti, vaikka loppumetreillä meitä hieman vastusteli... Ehdimme ennen lomalle lähtöä vastaanottamaan keittiön uudet kaapit, hanat jne. ja hieman testailemaan niitä jo paikalleenkin. Sitten starttasimme Turkuun esikoisen luo. Esikoisen luona sisustelu jatkui tytön antaessa kiitettävästi toimintaohjeita. Siinä sai isi kiipeillä pitkin ja poikin valaisimia ja palohälyttimiä asennellen. Ikeassa teimme täydennysostoksia oikein kunnolla ja pientä sälää sekä tyttären että meidän koteihimme löytyi myös HM-homesta ja Kodin ykkösestä. Shoppailun ja remppailun lisäksi lilluimme kylpylässä ja nautimme Turun hyvästä ruokaravintolatarjonnasta. Kylläpä oli mukavaa.
 
Perjantai iltapäivänä tulivat sitten uudet tasot, jotka sopivat loistavasti paikoilleen. Harmiksemme vaan yksi osa puuttui ja pääsimme kyselemään sen perään vasta lauantaina. Olemme maksaneet kotiinkuljetuksen, joten oletamme, että viimeinenkin osanen toimitetaan meille alkuviikosta kotiovelle... No, tähän mennessä ainoa kommellus tapahtui sitten lauantai-iltapäivänä, kun mieheni isänsä kanssa alkoi irrottamaan vanhaa tiskiallasta ja hanaa ynnä asentamaan uusia vastaavia paikoilleen. Miehen isä on alan ammattilainen, mutta ajalta ennen kivikautta. Monenlaisten välivaiheiden jälkeen lopputulema oli se, että olimme lauantai-illasta sunnuntaihin klo. 15.00 täysin ilman vettä- hih! Haimme ison satsin pullovettä lähikaupasta ja hyödynsimme peseytymiseen uimahallia. Voin kuitenkin näin jälkikäteen sanoa, että olipa upea tunne käynnistää astianpesu- ja pyykinpesukoneet sekä vetää vessa tänään iltapäivän iloksi!
 
Remppa jatkuu hitaasti. Mies lähtee nimittäin huomenna pariksi päiväksi työmatkalle. Työn alla on vielä tasojen kiinnitys, vetimien asentaminen, silikonien laittaminen ja  sen puuttuvan palasen asennus. SITTEN pääsen sisustelemaan ja ennen kaikkea laittamaan kaikki tavarat paikoilleen. Hommaa on riittämiin, mutta lopputulos palkitsee ihan varmasti. keittiöstä on tulossa mielestäni oikein harmoninen ja kaunis.
 
Tässä kaaoksessa mieli harhaili jo ensi kesään ja Lontooseen. Kuva on Wikipediasta lainattu, mutta kiteyttää niin matkakuumeeni. Täällä kyhjötän parhaillaankin sohvan nurkassa ja yritän etsiä meille sopivaa hotellia. Lontooseen on taas päästävä heinäkuussa hengittämään. Se on perheemme ehdoton suosikki kaupunki. Kukas älykkö se sanoikaan : " Jos on kyllästynyt Lontooseen, on kyllästynyt elämään."?
 
Onko teillä suosikki kaupunkikohteita ja miksi juuri ne ovat valikoituneet suosikiksenne?
 
Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille!

5 kommenttia:

 1. Lontoo on kyllä kiva paikka. Saas nähdä, millaisella miehityksellä mennään ensi kesänä Lontooseen esikoista moikkaamaan :)

  VastaaPoista
 2. Miehen kotikaupunki Casablanca on yksi suosikeistani. Tykkään myös Lontoosta!
  Ihanaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
 3. Sulla on ihania asioita tulossa, uusi keittiö ja vielä Lontoon matkakin :) Mukavaa päivää ♡

  VastaaPoista
 4. Pariisi on mun suosikkini. Rakastuin Pariisiin interraililla aukoinaan ja oon menny siellä myöhemmin mieheni kanssa kihloihin. On siellä vaan niin kaunista!

  VastaaPoista
 5. Kiva nähdä, millaisen upean keittiön saatkaan. Kyllä Lontoo on meidänkin ehdoton suosikkikaupunki ja sinne haluaa aina uudelleen ja uudelleen. Liisa

  VastaaPoista