.

.

sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Pitokokin elämää ja maaliskuun paskimmat


Poika se jatkaa polskimistaan Nuoriso uinneissa vielä tänään ja minä toimin "pitokokkina". Eilisen iltajakson päätteeksi valmistin tomaatti-mozzarellasalaattia sekä...

...pari pellillistä pizzaa. Etualalla on pepperonipizzaa ja taaempana kasvispizza. Molemmat ovat gluteenittomia ja niin hyviä:)

Tänään olen leipassut jo perunarieskaa ja kohta lähtee naan- leivät uuniin. Uimari tulee puoliltapäivin lounaalle ja kana-kookoskeiton kaverina naan-leivät ovat ihan parhaita. Illaksi pitänee taikoa vielä mitalikahvit, sillä mukavasti noita mitaleja on joka lajista, ainakin tähän mennessä, tullut.

Palatkaamme kuitenkin näistä pirtsakoista fiiliksistä hetkeksi MAALISKUUN PASKIMMAT- haasteeseen. Tuotan pettymyksen: maaliskuu oli aika nasta.
 
Keittiöremontti valmistui ja lopputulema on superhyvä. Myös flunssa selätettiin ja pääsin aloittamaan viiden viikon tauon jälkeen taas juoksemisen. Lontoon matkakin saatiin lopulta onnistuneesti varattua, vaikka hotelli aluksi nykäisikin epämääräisen summan rahaa tililtäni ilman lupaa. Noh, rahat olivat palautuneet eilen tililleni- onneksi:)
 
Paskajuttuni sijoittuukin eiliselle ja on konkreettinen tarina haisevasta. Rasavili nimittäin teki sen taas: pyöri metsässä siinä ittessään- yök!
Rasiksella on talon kalleimmat shampoot ja hoitoaineet ja niiden sulotuoksuja todellakin tarvittiin peittämään se järkyttävä p:n haju, joka vihreänä sumensi koko kylppärimme. Pesun jälkeen Rasis oli ihan poikki, ja ryntäsi lukiolaisen pellavalakanoihin nukkumaan. Tyttö ei raskinut herättää Rasista kuin vasta iltapäivällä.
 
Arvatkaas vaan, menimmekö tänä aamuna metsään lenkille?

11 kommenttia:

 1. Kiva maaliskuu teillä on ollut!
  Paitsi tuo kakkajuttu. Voin kuvitella aromit...Meillä ei ole onneksi pyöritty siinä itsessään mutta oksennuksessa on kieritty...Sekin oli todella kiehtova haju!
  Ihanaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
 2. Voi tuota Rasavilliä.
  Paskattomampaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. Voi että oot leiponut ja tehnyt herkkuja! Varmaan ärsytti tuo Rasavilin pyöriminen siinä itsesään...Mukavaa alkavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
 4. Meidän entinen koira löysi aina ne mielestään makeimmat paikat pöyriä, luoja sitä hajua! yökkäilin aina pestessä ja käytin hanskoja ja uhkasin koiraa jo painepesurillakin ;)
  Mäntysuopa oli ainoa joka vei hajun!
  Nykyinen kaksikko on niin 'sivistyneitä' etteivät ryve muualla kuin järvessä ja ojanpohjissa. Mieluumin mudan haju kuin sen toisen...
  Siistejä ulkoilureissuja!

  VastaaPoista
 5. Uu, mitä herkkuja! Pitäiskin vääntää pizzaa pitkästä aikaa taas :P Ihan parasta, että maaliskuusta voi todeta sen olleen nasta :) Varmasti huhtikuukin on!

  VastaaPoista
 6. Oi mitä ihania teillä on ollut siellä tarjolla! Uimarille onnittelut mitalleista! Koirat... Huoh, tuo p....ssa pyöriminen on kyllä NIIN raivostuttava tapa!

  VastaaPoista
 7. Moikat pitkästä aikaa tännekkin taas ♥ Teidän Maaliskuu ei kovin kuulostanut pahalle, hyvin kevät lähtenyt käyntiin :) Mitä nyt tuota viimoista kirjaimellista paska juttua ei oteta lukuun :D Oikein ihanaa viikon jatkoa!!!

  VastaaPoista
 8. Terveiset ahkeralle pitokokille:) Löysin vanhoista postauksistasi jokin aika sitten Lemon curd-piirakan ohjeen ja kokeilin sitä eilen. Hyvää tuli ja vieraanikin tykkäsi. Kiitos siis reseptistä :)

  VastaaPoista
 9. Nam, mitä herkkuloita :9
  Mihin hotelliin menette? Meillä on myös suunnitelmissa Lontoon reissu ehkäpä kesäkuussa. Ei olla koskaan käyty siellä.

  VastaaPoista
 10. Onpa sinulla ollut kiirettä :)Kiirettä on täälläkin pitänyt pihatöissä, mutta on se niin mukavaa taas talven jälkeen. Liisa

  VastaaPoista