.

.

lauantai 7. toukokuuta 2016

HUPS- suorastaan blogitaukoluksaatio!


Huhtikuu toi tullessaan, ei pelkästään BLOGITAUKOVENÄHDYKSEN vaan jopa BLOGITAUKOLUKSAATION. Mitäkö tapahtui? No, tapahtui KIIRE:)
Olin kaksi viikon reissua työmatkalla. Samaan kuukauteen mahtui myös minun ja esikoisen syntymäpäivät sekä isäni 75-vuotissynttärit. Isän juhliin  kuului myös juhlavuosien taidenäyttely, jonka johdosta kuskasimme keskimmäisen tauluja sekä meillä olevia näyttelytauluja isän luo. Toki olin synttäreillä myös "töissä" ja kuopus sillä välin oman isänsä kanssa kisaamassa Turussa.

Kuukauteen mahtui myös keskimmäisen isosleiri Tampereella ja esikoisen tulo lomailemaan kotiin, Ouluun. Vapaa-aikaa ei ole siis juuri ollut ja sekin mikä on ollut, on käytetty pihatöihin.

Vappuna täytimme jätelavan pullolleen pihatöiden jätettä. Kaadoimme mm. pari pihlajaa ja kuopsutimme kaikki penkit kuntoon. Kasvarikin kunnostettiin talven myrskyjen jäljiltä. Samalla siirsinkin sitten oman työpisteeni tänne kasvarin lempeään syliin. Täältäpä postailen nytkin ja lämmintä piisaa!

Kovin mielelläni olisin jatkanut juoksemistakin nyt kun pururata on jo täysin sula ja kuiva. Siitepölyallergikkona vaan en juuri nyt pysty. Reseptilääkkeen lisäksi tällä hetkellä menee silmä- ja nenäsumutteet sekä 24/7 aurinkolasit silmillä. SNIF!

Toukokuussa paperitöitä on melkoinen kasa, mutta tässä ympäristössä selviän niistä varmasti. Nyt täällä kukkivat vasta ruusut. Ihan kohta aukeavat kuitenkin syksyllä istuttamani sipulikukat. Ihanaa on nähdä myös terhakoiden yrttien virkostuminen talven jäljiltä. Hyvä minä!

Huomiseksi haluan toivottaa teille kaikille äideille jo nyt rakkauden täyttämää äitienpäivää!
 
Minä aion pihailla koko perheen voimin. Kahvit kera kakun nautimme tietysti täällä kasvarissa. Lautapelit aiomme tuoda tänne kasvariin , jotta pelailu onnistuu vaikka vähän satelisikin. On tämä kuulkaa loistopaikka!
 
Kuulemisiin taas piakkoin:)

8 kommenttia:

 1. Välillä tuo kiire vaan vie mennessään.
  Ihanaa äitienpäivä viikonloppua sinullekin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiire on kyllä tehokas syy karsia kaikki ei elintärkeä pois arjesta:)
   Myöhästyneet äirienpäivähalaukset!

   Poista
 2. Onhan sulla ollut kuukausi! Täällä myös kiirusta ollut....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä olisi tarvinnut rullaluistimia ehtiäkseen joka paikkaan. Onneksi tämä toukokuu on hieman lupsakampi.

   Poista
 3. Minusta kuulostaa kivalta tuollainen touhukas kuukausi ;)
  Mun kasvihuoneeseen sopii juuri ja juuri istumaan kasvilavan reunalla läppäri sylissä, mutta on siellä melkein vaan liian kuuma :) Meidän iso terassi ja pergola ajaa saman asian, kuin teidän kasvari, eli asutaan oikeastaan pihalla.
  Pihalla oloon on mennyt paljon aikaa ja aion jatkaakin niin kauan kuin vain säät sallii!
  Ihanaa äitienpävää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa äitienpäivää myös sinulle!
   Kyllä kiirus aina välillä virkistää, mutta näin keväällä kun haluaisi sitä aikaa pihalla hommailuun rajattomasti...Onneksi toukokuu on rauhallisempi.

   Poista
 4. Párekin Palvelijatar8. toukokuuta 2016 klo 1.14

  Oikein iloista ja onnellista äitienpäivää!

  VastaaPoista