.

.

keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Kirpparikeijun jalanjäljissä, karsimisurakan ytimessä


Kuinka moni teistä seuraa oululaisen Kirpparikeijun blogia? No, minä seuraan ja hänen esimerkkinsä innoittamana aloittelin vielä viimeisenkin karsintakierroksen tässä talossa.
 
Kerrattakoon vielä, että kuluneen talvikauden aikana meillä on remontoitu nuorison huoneet ja tavaraa lähti ihan tuhottomasti kiertoon ja kaatopaikalle.
Keittiöremppaa meillä tehtiin maaliskuussa ja silloin inventaarioisku kohdistui keittiöön. Kiertoon lähtivät mm. inhoamani Tupperware-kipot sekä ihan huippumahtavat Hackmannin valurautapannut, joita ei voi käyttää keraamisella liedellämme-NIISK!
 
Erilaisten inventaarioiden aikana olin jemmannut sisävarastoon  tavaraa otsikolla " en ihan vielä raski luopua". Nyt oli aika aloittaa tuonkin kasauman perusteellinen tsekkaus. Kiitos inspiraatiosta kuuluu siis Kirpparikeijulle!

Yläkuvassa näkyy aika paljon maalaisromanttista sisutustavaraa. Ennen keittiöremppaa pidättäydyn köökin sanelemassa tyylissä ja ostin kiltisti kahdeksan vuotta siihen sopivaa siustusmateriaalia. Nyt kun remppa on valmis ja keittiö minun näköiseni, luovun näistä kaunistuksista ja myyn ne pikkurahalla rakastavaan kotiin/ mökille:)

 Myynnissä on mm. kattoon ripustettvaa kattilateline ( ihana ja tukeva), saman sarjan mukiteline, serviettiteline, kattokruunu jne.

Meillä on paljon sisutuskirjoja ja innokkaana sisustajana luen myös kaikki mahdolliset sisutuslehdet. Kierrätän osaa lehdistä työkaverini kanssa, mutta kyllä näitä riittää ihan myyntiinkin saakka. Maalaisromanttiset sisutuskirjat ehdinkin jo myydä parilla eurolla skipale tutun tutulle.

Tässä kuvassa taka-alalla näkyy kaksi pöytävalaisinta, jotka myös etsivät uutta kotia sekä ovikranssi, johon olen liittänyt kukkavalonauhan. Vieläkin vähän mietin raskinko luopua noista lasisita orkidearuukuista...

Näitä tyynynpäällisiä hamstrataan käsittääkseni oikein urakalla, mutta nekin lähtevät nyt meillä kiertoon. Jos jokin näistä tai muista kirppistuotteista kiinnostaa, niin Ruskon 1Kirpparilta nämä löytyvät ensi viikonloppuna pöydästä nro.430:)
Täydennän pöytää vielä sunnuntaiksi lisätuotteilla.
 
Sitten kyselisin kokemuksianne vaatteiden myymisestä kirppiksillä. Minulle on nimittäin käynyt pari kertaa niin, että vaatteitani on varastettu kirppispöydiltä kymmenien eurojen edestä. En siis oikein tohdi niitä enää itsepalvelukirppiksille viedä. Oletteko kokeilleet " Vähän käytetty"- nettikirpparipalvelua? Minulla on koon 40 persoonallisia naisten vaatteita ja ajattelin, josko ne tuota kautta menisivät turvallisesti kaupaksi ja minä pääsisin tekemään uusia ostoksia kesän Lontoon reissullani.
Kertokaa ihmeessä, jos teillä on siis ko. myyntitavasta kokemusta.
 
Nyt penkaisen vielä kuopuksen kaapin. Poika on kasvanut viime keväästä hurjasti, joten eiköhän sieltäkin lähde muovikassillinen vaatteita kiertoon, joka työkavereiden kautta tai sitten tuon " Vähän käytetty "- sivuston suojissa.
 
Kyllä tulee tilaa kaappeihin- JES!

10 kommenttia:

 1. Tuon kattilatelineen haluaisin. Harmi vaan, että tampereelta on kirppiksellesi pitkä matka!

  VastaaPoista
 2. Kivoja tavaroita on sielläkin lähdössä kiertoon.
  Kirpparikeijua luen myös ja ihailen sitä tarmoa, millä hän käyt tavaraa karsimaan.
  Kivaa loppuviikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirpparikeijulla on tosiaan virtaa!
   Minunkin pitäisi vielä siipaista pari varastoa...

   Poista
 3. No en ala!! Miksi me asutaan niin kaukana!! :P Olisin niin voinut kotiuttaa meidän mökille tuon kattilatelineen ja mukitelineen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisin vaikka perille saakka, jos asuisit lähempänä:)

   Poista
 4. Täälläkin iski tänään sellainen tuska, että nyt lähtee kaikki. Hieman väsähdin sitten aikani siivottuani, koska sitä lähtevää tavaraa on ihan hitsisti. Hyvä sinä, siitä se lähtee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä riittäisi myös vielä pariin varastoon projektia... Mistä tätä tavaraa oikein tulee? Iiiks!!!

   Poista
 5. Ihana Anne Villa Emmasta! Ikänäkö iski, kun painoin silmälasittomana väärää nappia ja poistin viestisi! Anteeksi!
  Kiitos kommenteista ja hyvistä vinkeistä. Tulen taas kohta lukukierrokselle.

  VastaaPoista
 6. Kyllä todellakin välillä on vaan luovuttava tavaramäärästä ja kirpparit ovatkin oiva paikka päästä ylimääräisestä eroon. Olen pitänyt kirppareita useinkin, mutta ei nyt mitään isompaa ainakaan ollut kadonnut. Vaatteet ovat menneet myös hyvin kaupaksi. Seuraan useampaakin paikallista fb-kirpputoria ja minusta se on turvallinen paikka myydä, kun tapaa suoraan ostajan ja päin vastoin. Liisa

  VastaaPoista