.

.

keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Vajaa kuukausi kesälomaan ja HIPPI-haaveita pukkaa:)


Olin tänään kävelyllä Oulun Hupisaarilla, kun yhtäkkiä ymmärsin hykerryttävän faktan : Kesälomani alkaa 7.6., eli enää vajaa kuukausi ja olen lomafiiliksissä!
En ole loman tarpeessa siinä mielessä, että kokisin olevani rättipoikkiväsynyt, mutta ainahan se on mukavaa jäädä kesälomalle. Minulla ainakin on luvassa niin tsäpäkkä ja innostavien juttujen kuorruttama kesä, että hymyssäsuin odotan tulevaa. Olen toki myös varannut lomapäiviä, jolloin ei tehdä mitään pakollista. Ollaan vaan ja katsotaan, mitä päivä tuo tullessaan .

Heti ensimmäisenä lomapäivänä pakkamme kuitenkin kuopuksen kanssa matkalaukut ja suuntaamme Tampereelle uintikisoihin. Kisahulinan ja oheistoimintojen jälkeen hyppäämme sujuvasti Turun junaan ja suuntaamme esikoisen luokse lomailemaan. Tavoitteena on palailla Ouluun 19.6 mennessä ja toivottavasti esikoinenkin on silloin mukanamme. Tämä suunnitelma tuntuu oikein toimivalta, sillä mies ja keskimmäinen huhkivat työn äärellä vielä kesäkuun. Rasavilillä on hoitajat kotona, joten me lomailijat saamme reissailla ihan rauhassa.

Heinäkuu tuo tullessaan Lontoon ja ystävän häät. Jos ehdimme, myös Norjassa olisi kiva päästä käymään. Esikoinen on luvannut toimia "tilusten vahtina", joten koirahotelliakaan ei tarvitse nyt varailla. Rasavili kun ikävöi omiaan ihan valtavasti.

Minulla on myös yksi HIPPIHAAVE-hih! Tiedättehän ne FLOW- festivaalit elokuun alussa Helsingissä? Tämä rouva 40+ haluaisi ihan hirveästi mennä kuuntelemaan paikan päälle Siaa. Esikoinen kyllä tähän yllyttikin ja sanoi tulevansa päiväksi mamman seuraksi, jos vaan tämän repäisyn toteutan. Kyllä niin kiinnostaisi!
Esikoinen on menossa FLOW-festareille nyt kolmatta kertaa ja kehui vuolaasti esiintyjiä, tunnelmaa ja ruokaa. Hän kertoi myös, että alueella on joka vuosi selkeästi äiti-tytär parivaljakkoja. Miksipä siis ei?
Onko teillä kokemuksia ko. festareista? Kannattaako mennä? Kyseleepi nimim. edelliset kunnon festarit käyty 90-luvulla...
 
Nyt lähden Rasavilin kanssa iltalenkille. Allergiani on niin pahana, että jo pienen lenkin jälkeen olen hiessä. (Toivottavasti hien määrä on verrannollinen kalorien palamiseen.)
Mitenkä teillä muilla siitepölyallergikoilla sujuu? Kuvittelenko vain, vai onko tämä pahin kevät muutamaan vuoteen?
 
Kuulostellaan taas pian!

7 kommenttia:

 1. Sia ois kyllä aika kova juttu. Ehdottomasti menet jos mahdollista.
  Täällä odotellaan jo lomaa kovasti, vaikka suunnitelmissa ei mitään Tallinnaa suurempaa olekaan.

  VastaaPoista
 2. Pieni vesisade auttoi pahimpii siitepölyoireisiin, mutta taas on poskiontelot tukossa, tosin johtuu myös työpaikkani sisäilman ongelmista....
  Minulla alkaa loma 6.6. ;)

  VastaaPoista
 3. Mene ehdottomasti festareille. Me kävimme kaveriporukalla 3 vuotta sitten ysärifestareilla. Oli kivaa, vaikka vähän harmitti, että kaikkea ei ehtinyt näkemään ja kuulemaan.

  VastaaPoista
 4. Minäpä vastaan tuohon kirppiskohtaan, kun ei ole noista festareista kokemusta. :)

  Ensinnäkin kiva, kun käyt blogissani lukemassa. Kommentit piristää aina ja nehän ovat tämän kirjoittamisen suola.
  Minulla on täällä ollut samanlaista kirppishommaa. Muutaman kerran olen lukenut mainitsemaasi blogia, mutta en pitkään aikaan. Täytyykin liittää se tuohon listalle.

  Minä olen myynyt vaatteita (ja kaikkea muutakin) perustamallani facebook-kirppiksellä, missä on lähinnä tämän pienen paikkakunnan ihmisiä. Ihmiset on tuttuja ja tavarat lähtevät suht nopeasti kiertoon. Omalla paikkakunnalla ei ole sellaista myyntikirppistä, mihin viedä. Joskus olen vienyt naapuripaikkakunnalle, mutta sekin tulee hintoihinsa.

  Ja juurikin se, kun pistää tavaraa ihan muutamalla eurolla menemään, niin johan lähtee. Jos olet facessa, niin sinnehän voi perustaa "sinun tutuille" jonkun oman suljetun ryhmänkin, mihin voit kuvia klikata myyntiin. :)

  Tämmöisiä ideoita tuli nyt mieleen.

  VastaaPoista
 5. Vastasin nyt näköjään väärään bloggaukseen, mutta ei kait se haittaa. :)

  VastaaPoista