.

.

tiistai 18. lokakuuta 2016

2. MY DAY: Takkatulta ja tunnelmaa- tiistain iloja!


Tiedättekö, mikä tämä on? Tämähän on tietenkin urheilevan nuoren soijabologneseannos! Tämän kuvan jälkeen hän vielä extrasi annosta muutamalla lihapullalla. Perusteluna oli: "Koska mä voin ja koska uimari tarvitsee rrrrrunsaasti energyä"
No, näinhän se menee.

Illan päätteeksi sytyttelimme takkaan tulen. Minulle tämä takkatulen ääressä oleilu on suorastaan terapeuttista: takkatulen katselu rauhoittaa ja lämpö rentouttaa kropan. Kiire unohtuu ja maiset murheet haihtuvat. Lämpöjooga ajaa saman asian, mutta tässä elämänvaiheessa en kertakaikkiaan raski maksaa kuukausittain hirveitä summia kuntokeskukseen päästäkseni pari kertaa viikossa lämpöjoogaan. Toteutan tämän arkiluxushaaveeni sitten, kun nuorison harrastukset eivät enää vie järjettömiä rahasummia...

Eilen en ehtinytkään lukea saamiani aikakauslehtiä, joten nyt nautiskelen myös niistä.
Huomenna on luvassa jälleen monenlaista palaveria ja tohinaa töissä. Mukavana keskiviikon bonuksena menen  leffaan. Kyllä tämä kohta syyslomaksi kääntyy!
Onko teillä syyslomasuunnitelmia? Meidän perheen suunnitelmista voisinkin kertoa huomenna lisää...

8 kommenttia:

 1. Takkatuli ja lehdet ovat ihan parasta 😊 Me lähdemme pikkupoikien kans Vuokattiin pariksi päiväksi 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuokatti kuulostaa lupaavan rentouttavalta! Ja ne maisemat ovat ihania.

   Poista
 2. Ei ole muita suunnitelmia kuin I love me messuille menoa.
  Takkatuli <3

  VastaaPoista
 3. Takkatuli on kyllä ihana, sitä voisi katsella ihan loputtomiin :)Odotan aikaa, että saamme tuon takkahuoneen ihan omaan käyttöömme, voi olla, että sen jälkeen, ei olohuonetta enää juurikaan tarvita... Ihanan näköiset lehdet myös, uusia lehtiä on aina mukava selata! Meillä on syyslomaviikko menossa, suunnitelmia ei ole tehty, itse olen nauttinut kiireettömästä tunnelmasta ja hyvistä yöunista.

  VastaaPoista
 4. Takkatuli ja lehdet on mun arkeni polttoainetta. Takka on yksi niistä asioista jotka tekevät kodista kodin. Rakastan nukahtaa sohvalle kun puut paukkuvat takkassa, se on sellaista ikiaikaista onnea nuotion lämmöstä. Ja parasta unilääkettä.

  Syysloma. Hmmm...käykö sairasloma?! Jos nyt kuume hellittäisi niin viikonloppuna olisi koiranäyttely. Sinne siis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, mulla oli kuume toissa viikolla! Ihme tauti, en ollut muuten kipeä. Paranemisia sinulle! Sairastelu on niin masentavan tylsää;)

   Poista