.

.

keskiviikko 19. lokakuuta 2016

3. MY DAY: Keskiviikkona metsästetään Ventolinea


Oulussa on aivan ihana, yksityinen elokuvateatteri Star. Missään ei saa niin hyvää asiakaspalvelua kuin Starissa, joten mielelläni kiikutan leffalippurahani aina tähän tuttuun teatteriin. Muistan kerrankin, kun tyttöseni olivat pieniä saparopäitä. Lähdimme perheen voimin katsomaan " Lehmäjengi"- elokuvaa jonakin arki-iltana. Ostimme Starissa limut ja popparit ja istahdimme saliin. Arvatkaas mitä? Ketään muuta ei tullut paikalle!
Starin omistaja tuli sanomaan, että nyt saa ottaa ihan vaikka koko rivin omaksi, tämä on ihan teitä varten. Voitte kuvitella, miten se oli tyttöjemme mielestä mahtavaa!
Tänään kävin katsomassa " Teit meistä kauniin"- elokuvan. Tykkäsin ja kiisin aikajunalla varsin tuttuihin sielunmaisemiin...
Illalla meitä helli upea taivas. Kuin satukirjasta.
Sitä ennen päänvaivaa aiheutti kuitenkin pojan astmalääkitys. Eilenhän eivät sähköiset reseptit toimineet koko maassa ja tänään ennen treenejä oli saatava lisää avaavaa lääkettä.
Arvatkaas mitä? Ventolinen ( se sininen astmakiekko) toimituksissa on edelleen ongelmia, eikä ko. tuotetta ole tällä hetkellä ollenkaan Oulun apteekeissa. Tuli hätä!
Soitin jo yhdelle tutullekin ja kysyin, olisiko hänellä jemmassa yhtä ylimääräistä. Sielläkin oli lääke loppu, joten apua ei herunut. Onneksi sain puhelimen päähän päivystävän lääkärin, joka uusi e-reseptillä toisen avaavan lääkkeen poitsullemme. Treeneihin poika ei kuitenkaan tänään päässyt, mikä harmitti poitsuamme ihan ymmärrettävästi.
 
Kertokaa, miten tällainen toimituskatko voi ylipäätään olla mahdollista? Kävin eka kerran yrittämässä uuden lääkesatsin saamista viikko sitten ja jo silloin apteekeissa päiviteltiin tilannetta. Vieläkään heillä ei ollut tietoa, milloin lääkettä tulee. Huh ja hei!
 
Huomenna luvassa on mukava työpäivä, viikkosiivous ja kauppareissu. Toivon myös ehtiväni kunnon lenkille, sillä se jäi tänään lääkesähläysten vuoksi väliin.
 
Huomisiin!
 
ps. Söin tänään TAAS kalaa. Vuorossa oli uunilohi sitruunajogurttikastikkeella. NAM!
 

8 kommenttia:

 1. Espoossa eilen toimi onneksi e-reseptit ja sain oman avaavan Bricanyl lääkkeeni. Pakko ottaa piippua aamuisin, muuten ei keuhkot kestä pyöräilyä töihin.
  Toivottavasti saatte pian oikeaa lääkettä. Onhan tämä ihmeellistä, että lääkkeet jää saamatta nykyaikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatiin korvaava lääke ja ihana työkaverini antoi oman kiekkonsa! Maailmassa on vielä huipputyyppejä!

   Poista
 2. Kokoajan on joku lääke loppu. Sitä ihmetellään miten on mahdollista tässä maalmassa...taas on joutunut sanomaan lääkärille pizza-sketsin tapaan: Ejole :)
  Nyt kun vaihdoin työpaikaa, niin enpä ole tarvinnut avaavaa kuukauteen!!!!
  Hyvää lähestyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi onnekas, kun sait vaihtaa paikkaa. Olis se älytöntä joutua riskeeraamaan terveyttään työn vuoksi. Tosin, se kai ei ole tavatonta tässä homerakennusten luvatussamaassa?

   Poista
 3. Kainuussakin päin ovat tietokoneet tökkineet apteekin suunnalla. Tuntuu kummalliselta ettei mitään varasysteemiä ole, sillä voihan jollakin olla oikeesti henki kyseessä!! Saaneeko sitten esim sairaalasta tai tk;sta ensi hätään lääkettä,tiedä häntä.
  Jännityksellä olen odotellutkin matkapostausta ;-) Itse olen mietiskellyt hiihtolomaviikolle jotain pientä matkaa. Kannattaisiko silloin matkustaa Lontooseen? Vai mikä sinusta olisi paras ajankohta? Meillä olisi kyllä tuolloin kaikilla lomaa ja poitsu on haaveilut Englannista jo pitkään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lontoossa on AINA ihanaa! Suosittelen! Nyt alkoi Lontoo-ikävä minullakin:)
   Pariisi on myös kevättalvella kaunis, mutta nyt en ole muutamaan vuoteen tohtinut sinne perhettä viedä. Jospa maailma rauhoittuisi ja Pariisin kevät olisi jälleen turvallinen kokemus.

   Poista
 4. Kauhea tilanne, kun lääke loppuu. Onneksi sentään saitte tilalle toista.
  Upea taivas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Revontulia minä oikein odotan! Viime talvena oli muutamat ihan mahtavat. Pohjosen tyttönä varmasti ymmärrät revontulirakkauden. Sitä tuntee sulautuvansa kosmokseen revontulitaivaan alla.

   Poista