.

.

torstai 20. lokakuuta 2016

4.MY DAY: toiveikasta torstaita


Tänään on ollut energinen olo. Heti aamusta alkaen tuntui siltä, että tänään hommat sujahtavat ja niin on myös käynyt. Töiden jälkeen olen ehtinyt käydä kaupassa, siivoilla ja tehdä kunnon lenkin Rasavilin kanssa. Sain myös sovittua kyläilyn joululomalla ihanan ystäväni luokse esikoiseni kanssa. Ystäväni on esikoiselleni se maailman paras kummitäti ja hyvin tärkeä ihminen meidän koko perheelle. En malta odottaa, että pääsemme jutustelemaan!
Sain soiteltua tänään myös pikkusiskolleni. Olen aiemminkin täällä blogissa kertonut kahdesta siskostani, jotka ovat ehdottomia luottoihmisiäni. Vaikka mitä tapahtuisi, me pidämme toistemme puolta ja olemme ylpeitä toisistamme. Sisaruus kantaa.

Reissukin lähenee ja tänään pyykkäsin myös ekoja reissuvaatteita. Mies lähtee maanantaina Helsinkiin aamukoneella kokoukseen ja minä ja kuopus lähdemme yöjunalla Turkuun. Kokoonnumme kukin suunnaltamme esikoisen luokse, josta starttaamme koko jengillä lomailemaan Puolaan, Gdanskiin. Luvassa on hyvää ruokaa, kulttuuria ja shoppailua sekä ennen kaikkea kiireetöntä, ihanaa yhdessäoloa. Vitsit, miten huikeaa, että loma on jo ihan ovella!
 
Huomenna aherran vielä töissä ja töiden jälkeen lähden työkaverin kanssa  ulos syömään ja maailmaa parantamaan. Kiva aloitus syyslomalle:)

3 kommenttia:

 1. Ihana päivä sinulla on ollut. Täälläkin olo on ollut energinen ja koti kiittää siitä :)
  Rentoa iltaa.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa lomaa! Varmasti upea reissu tulee 💕

  VastaaPoista
 3. Kuulostaapa aivan ihanalta! Mukavaa reissua teille!

  VastaaPoista