.

.

perjantai 21. lokakuuta 2016

5. MY DAY: Perjantai ja lomille lomps!


Tämä päivä meni hujauksessa! Ehdin istumaan parissa tärkeässä ja antoisassa palaverissa ja ihan hieman suunnittelemaan loman jälkeistä elämää. Työpuhelin oli tarkoitus viedä huoltoon, mutta se unohtui työpöydälle. Hitsit, se elää nimittäin ihan omaa elämää ja poistelee mm. numeroita luettelosta ja laittaa itse kaiuttimen kiinni. Puhelimeni on kirjaimellisesti niitä " Menneen talven LUMIA"- hih!

Töiden jälkeen ajelin suoraan hakemaan poikaa koulusta. Tuntuu hassulta ajatella, että ensi syksynä kuopuksemmekin jättää iki-ihanan Oulujoen koulun ja siirtyy yläasteelle. Aika menee niin hurjan nopeasti ja lapset kasvavat nuoriksi.

Syysloman alun kunniaksi ostin poitsulle autoon valmiiksi herkkuja. Tänään herkut olivat ansaittuja, sillä syksyn ahkerointi kyllä tuntuu 12-vuotiaassakin.
Pakko myöntää, että sorruin herkutteluun itsekin. Kävimme nimittäin työkaverini kanssa tänään Franzenin talon Hagia Sofiassa syömässä ja varjeles, miten oli HYVVÄÄ.

Minulla on ongelma, kirjariippuvuusongelma. Se ilmenee siten, etten voi työaikana lukea, sillä en voi lopettaa kirjaa kesken. Minulla on siis aina pari kirjaa yhtä aikaa luettavana, toinen makkarissa ja toinen olkkarissa, mutta jos kirja on hyvä, luen sen yhteen menoon. Aloitan iltapäivällä ja huomaan aamuyöllä, että pirskules, pitäisi jaksaa lähteä töihin. Ei hyvä.

Kirjahullu kuuluu tietenkin kirjakerhoon. Avasin kuukaudenkirjapaketin vasta tänään tiedostaen kypsästi ongelmani;) Nyt siis käynnistyy lukumaraton kera hömppäkirjojen ja mustikka glögin. Elämä antaa jälleen parastaan.

Ihanaa perjantai-iltaa teillekin.

4 kommenttia: