.

.

lauantai 26. marraskuuta 2016

Roikutaa, roikutaan eteen ja taa


Valkan sana on laki ja kun valkka käskee ostamaan jumpparenkaat ja lämäisee käteen harjoitusohjelman, niin silloin pitää olla jo akkuporakone latingissa! Renkaat on nyt hankittu ja koko komeus ilahduttaa meitä  siinä mageessa kattoparrussa, jonka kaivoin pinnotteiden alta esiin pari vuotta sitten.

Kuopus tekee näissä valkan treeniohjelman lisäksi monenlaisia akrobaattisia viritelmiä. Lukiolaisemme on telinevoimistelussa muutoinkin haka, joten hänen  temppunsa ovat suorastaan kauniita. 
Esikoisemme tuli Ouluun viikonlopuksi poikakaverinsa kanssa seminaariin ja myös iso tyytösemme on roikkunut renkaissa enemmän tai vähemmän "lepakkona" aina, kun silmä välttää. Miten paljon iloa näistä onkaan!

Roikkumisen ja riekunnan lomassa olemme valmistautuneet ekaan adventtiin kaivamalla viime jouluna virittelemäni adventtikynttelikön esille. Nätti se on mielestäni edelleen ja sopivan rouhea meille.

Jouluun kuuluu ehdottomasti myös pojan kolmannella luokalla puukässässä valmistama joulukynttelikkö.

Tästä se joulu pikkuhiljaa starttaa. Huomenna syömme pitkään ja hartaasti, adventin kunniaksi, riisipuuroaamiaisen. Yritän myös ehtiä aloittelemaan jouluaskarteluni. Työhuone on pullollaan monenlaista materiaalia, mutta toistaiseksi olen vain päässyt ihastelemaan karttuvaa matskuvuorta. Viimeaikoina minulla on ollut ehkä himppasen liian paljon töitä, jotta voimia olisi jäänyt oikein mihinkään ihanaan hömppäilyyn.
No, se asia korjautuu kerralla, kun ensi perjantaina starttaan tyttöjen reissuun. Täältä tullaan Tallinnan joulutori!

10 kommenttia:

 1. Oletteko ostaneet nuo Oulusta? Mistä niitä saa? Tuo olisi hyvä lahja.

  VastaaPoista
 2. Minunkin lapsuuden kodissa oli renkaat ja siskon kanssa roikuttiin niissä aina vuorotellen :)
  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 3. Hyvää 1. adventtia! Renkaat ovat niin kivat, meillekin on sellaiset ilmaantuneet!

  VastaaPoista
 4. Tosi ihana adventtikynttelikkö! <3
  Meilläkin renkaat on kestosuosikki! Renkaat on olleet siis jo kolme vuotta eikä kyllästymistä ole vieläkään havaittavissa :D Huippujuttu!

  VastaaPoista
 5. Ihanat adventtikynttilät! Itsekin olen haeskellut tuollaista mustavalkoista narua,mutta en ole onnistunut täältä löytämään:( Voi,kun vielä itsekin joskus pääsisin Tallinnan joulutorille.Mukavaa ja inspiroivaa reissua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minäkin tykkään mustavalkoisesta rouheudesta tässä kynttiläviritelmässä.

   Poista