.

.

sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Askartelupäivä maailman parhaan pikkusiskon kanssa

 
Minulla on maailman paras pikkusisko, joka omaa saman käsillävärkkäämisen innon kuin minäkin. Aivan liian harvoin meillä vaan on aikaa istahtaa saman pöydän ääreen ja värkkäillä yhdessä. Nyt yhteinen aika kuitenkin löytyi ( monta viikkoa sitten tämän kalentereihin raivattuamme )ja voi, miten meillä olikaan mukavaa! Kiitos syssani mun!
 

Teimme näitä tämän joulun hittikoristeita, paperipussitähtiä. Eväspusseja oli todella hankala löytää ja tämänkin satsin sain ostettua työkaveriltani, joka oli pussit löydettyään ostanut koko kaupan niistä tyhjäksi. Tämä ohje on kyllä superhelppo ja lopputulos niin herkän kaunis. Taidanpa tehdä näitä vielä useampaankin ikkunaan.

Teimme myös lisää pallokransseja. Olen kunnostautunut tänä jouluna värkkäämään näitä kransseja ihmisille, jotka ovat minulle tärkeitä. Anoppi ja yksi ystävättäristäni saivat jo omansa. Tämäkin lähtee tervehdykseksi ystävälle. Jokaiseen kranssiin mietin tarkasti saajan lempivärejä ja jotain, mistä hän pitää. Tähän kranssiin halusin hieman itämaista twistiä. Toivottavasti onnistuin.

Askarrellessa päivä hujahti vauhdilla. Nyt aion vielä valmistautua huomisen päivän piiiiitkään hankepalaveiin ja silittää työvaatteet ( collareissa ja t-paidassa on taas tullut hiihdeltyä tämä päivä). Rasavili pitää myös vielä lenkittää. Illan päätteeksi juon kupposen syssan tuomaa mustikkaista vanilijaglögiä. Kyllä nyt on akut taas ladattu kunnolla ensi viikkoon.
 
Mukavaa tulevaa viikkoa teille kaikille!

11 kommenttia:

 1. Kiitos,samoin. Kauniita koristeita olette tehneet <3

  VastaaPoista
 2. Ihana kranssi! Tahtoo kans! Mukavaa joulun aikaa sinnekin ❤

  VastaaPoista
 3. Osaatko arvioida, paljonko tuollaisen seppeleen materiaalit maksaa? Kävin joulumarkkinoilla ja siellä nouden hinnat olivat 35-50e. Mietin kuitenkin, jos tekisin itse. Meneekö tuohon kauan aikaa? Susa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin pallot Puuilosta, Tigerista ja Lidilistä. Niihn meni joku 12e. Lisäksi ostin kranssin pohjan, helminauhaa ja koristenauhaa ripustukseen sekä kuumaliimaa. Yhteensä reilu 20e. Kannattaa siis tehdä itse.

   Poista
 4. On kyllä todella taitava pikkusisko ja ihana on tähti ja kaikki muutkin koristeet. <3 Oikein mukavaa uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
 5. Siskostani olisi kyllä pitänyt tulla käsityöläinen. Noh, pappi tuli, mutta hyvä sellainen:)
  Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 6. Noita paperitähtiä myös tein ja on ne helppoja tehdä, mutta lopputulos on kaunis. Liisa

  VastaaPoista