.

.

sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Herkkuja Haaparannasta


Meillä on liuta omanlaisia joulutraditioita ja yksi niistä on herkkureissu Haaparantaan. Käymme siis näin joulunalla ostamasta Haaparannasta joulun limpparit, Lapin rieskat, juustoja ja tietenkin varastoon monenlaista gluteenitonta ruokatarviketta jauhoista pastoihin. Samalla reissulla piipahdamme lemmikkieläinliikkeessä ja ostamme Rasavilille omat herkut sekä joululahjapakettiin uuden lelun. Tänä vuonna ajattelin ostaa Ikeasta vielä paketointipaperit ja narutkin sekä joulukukka-asetelmiin värkit. Kauniit lasiset maljat asetelmiin kyllä löysin, mutta kukista jäljelle oli jääneet vain kaikkein huonoimmat. Jouluisia lahjapapereita Ikeassa ei ollut enää lainkaan ja paketointinaruistakin vain kaikkein rumimmat. Taisimme olla surkeasti myöhässä tänä vuonna?

Onneksi Haaparannassa on paljon muitakin kauppoja ja niistä löytyi ihania joulujuttuja paketointitarvikkeiden lisäksi. Saimme myös kaikki herkut ostettua sekä pari mietinnässä ollutta joululahjaa. Eikä se Ikean reissukaan ihan ilman ostoksia ( taaskaan!) mennyt.
Ikeassa muuten sattui hauska juttu. Meidän 12v. innostui koikkelehtimaan pitkillä koivillaan ja sitten kuuluikin iso "KRUUUNTS". Pojan suosikkifarkut repesivät ihan täysin haaruksista niin, että iloisen punaiset bokserit vaan vilkkui! Onneksi RAJALLA-kauppakeskus oli ihan vieressä ja saimme nopeasti uudet housut poitsulle. Revenneet päätyivät kauppakeskuksen roskikseen. Ei nimittäin todellakaan ollut pikku reikä:)
Itselleni ostin tämän joulukukka-asetelman, jota hieman muokkasin Ikean lasihelmiäisellä. Iittalan OUTLET myymälästä hain parit uudet Muumi-mukit myös. Niitähän meillä ei olekaan kuin kymmenittäin- hih!
Tänään meillä onkin luvassa pipareiden ja torttujen ynnä joululeipien leivontaa. Huomenna aloitan joulukukka-asetelmien teon ja jossakin välissä pitää tehdä vielä parit glögikakut pakkaseen. Tytöt lupasivat leipoa Snickers-kakun.
 
Voisinpa  nyt liittää tähän postaukseen tuoksun...täällä tuoksuu niin ihanasti PIPARIT! Lempeää sunnuntaita teille kaikille!


10 kommenttia:

 1. Taisin olla teidän kanssa eilen yhtäaikaa Haaparannassa! Ica Maxista suunnittelitte lähtöä housuostoksille pöksyjen revetessä vaan lisää? Sinua ja poikaasi nauratti niin, että piti jäädä jutteluanne kuuntelemaan. Sinulla on kyllä todella kauniit, pitkät hiukset. Tahtoo myös!
  Torniosta terveisiä!

  VastaaPoista
 2. Tuntomerkit täsmäävät:) Kiitos hiuskommentista. Tykkään pitkistä hiuksista, vaikka on näissä omat kommervenkkinsa.

  VastaaPoista
 3. Saman teimme viime viikonloppuna eli Haaparannasta haimme herkkuja 😊 Mukavaa joulun aikaa ❤

  VastaaPoista
 4. Haaparannassa pitää käydä aina, kun pohjoiseen mennään. Mukavaa joulun odotusta. tv Liisa

  VastaaPoista
 5. Muistithan käydä Haaparannassa myös Rustassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin jäi käymättä Rustassa tänä vuonna.
   Siellä on kaikenlaista tavaraa. Pääasiassa kotiin liittyvää tavaraa.
   Auto oli niin täynnä, että ei voinut ostaa oikeastaan mitään vähänkään isompaa Haaparannalta tai Torniosta.

   Poista
 6. Juu Rusta on semmoinen sekametelisoppa tyyppiä Säästökuoppa-Halpahalli-Kärkkäinen: sisutusjuttuja, kempparikamaa, testiilejä, astioita, valaisimia jne ne jne. Edullinen. Löytöjä. Terv. Vanha rouva

  VastaaPoista