.

.

perjantai 6. tammikuuta 2017

Sisustuspäivitystä ja värejä tammikuuhun


Vaatehuone on nyt mattoa ja kristallikruunua vaille ready, joten siirryimme miehen kanssa listan "lampunetsintä vaiheeseen" sangen sulavasti. Etsimme siis olkkariin klassikkolamppua, joka sopisi Yki Nummen ( ja muiden suomalaisten) valaisimien joukkoon. Löytyi jokunen vaihtoehto, joista perheparlamentti äänesti ykköseksi tuplakuplan. TYKKÄÄN! Samalla mehikasvit löysivät itselleen sopivan paikan.

Joulukuusi sai väistyä tieltä, kun tuplakupla kavereineen valtasi nurkan. Samalla vaihdoimme tyynynpääliset vähemmän jouluisiin. On se jännä, miten pienet muutokset voivatkaan piristää!Lopuksi kehun teille jälleen pikkusiskoani, joka on loistava askartelija ja jolla riittää ideoita vaikka muille jakaa. Sain häneltä joululahjaksi tämä Clipper-taulun, joka sopii mainiosti meidän teen kittaajien keittiöön. Paikka Stringien ylähyllyllä on ehdottomasti juuri tälle taululle varttu! Nyt vaan pitäisi saada pikkusysteri houkuteltua pitämään omaa blogia. Hänen ideoistaan saisi varmasti moni muukin inspistä arkeen:) Anna, otatko haasteen vastaan?
 
Mukavaa Loppiaisen jatkoa teille kaikille!

3 kommenttia:

 1. Tosi kiva taulu kyllä, sopii hyvin tuohon hyllylle.
  Mukavaa loppiaista ja viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Tuplakupla on kyllä ajaton, mutta tuo taulu on ihan loistoidis!
  P.T

  VastaaPoista
 3. Outi ja P.T: taulu on kyllä ihana. Ehkäpä systerikin innostuu bloggailusta ja näitä ihanuuksia tulee jatkossa esille lisää:)

  VastaaPoista