.

.

lauantai 4. helmikuuta 2017

Muistitikun kätköistä, osa 2: vuodesta 2012 vuoteen 2017


Yleisön pyynnöstä ja ihan omasta mielenkiinnosta jatkan tätä ennen-jälkeen kuvakoostetta vielä tämän postauksen verran. Tällainen oli makkarimme väri-ilotulitus vuonna 2012. Tapetti on Fermlivingin ja minusta se oli ihana. Aika pian kuitenkin kyllästyin liian pirtsakkaan tunnelmaan lepoa varten pyhitetyssä tilassa. Ei toiminut ei...

Joten, revin tapetit pois ja tein pinnat uusiksi. Tila rauhoittui kerta iskusta. Nyttemmin ilme on jälleen hieman muuttunut, mutta rauhallisissa sävyissä mennään edelleen.

Kasvihuone ja piha ovat kokeneet myllerryksiä myös näiden vuosien aikana. Eka kasvihuoneemme oli kuin söpö leikkimökki.
Pari vuotta sitten mies kasasi minulle isomman. Tällä mennään nyt., mutta tulevina vuosina, mikäli tässä asumme, paikalle tulee todennäköisesti löhöpatio sohvineen ja ruukkuistutuksineen.Kyllä tämä on ehdottomasti yksi lempipaikoistamme kesäisin ja nyt kun siellä on isompi pöytä, olemme monesti istuneet myös iltaa kasvarissa hyvän ruuan ja musiikin parissa.

Kirjavan kukertavan vaiheen jälkeen ( kts. edellinen postaus) hyppäsimme välivaiheena aika romanttiseen tyyliin. Sohva ja huonekalut muutoinkin pysyivät samana, mutta tekstiilit vaihtuivat hillitymmiksi. Tässä vaiheessa sain vaihdettua myös keltaiset tapetit pois. Pistin mietintämyssyn päähän ja mietin, millaista oikeasti toivoisin meillä olevan.Tältä meidän olkkarissamme on näyttänyt vuoden 2015 keväällä ja nyt lauantai-aamuna 4.2.2017. Heti kuvat otettuani kipaisin muuten ostamaan ruusuja maljakkoon, joka näytti niiiiiin tyhjältä.
Lopuksi vielä niitä sauna-pesuhuonekuvia. Valitettavasti ko. tiloista ei ole ennen kuvia, mutta kun kuvittelette tilaan kaiken vaan pinttyneenä puun värinä, niin tiedätte tasan tarkkaan, miltä kokonaisuus näytti. HUH!
Katto pesuhuoneessa oli samaa kamalaa mäntypaneelia. Maalasin sen kostean tilan maalilla neljään kertaan. Tyly lamppu vaihdettiin miehen kanssa kristalli-ihanuuteen, josta jaksan edelleen iloita.Myös vanha suihkukulmaus sai lähtöpassit ja tilalle asennettiin kääntyvä suihkuseinämä. Paljon olemme siis vuosien aikana fiksanneet ja laittaneet. Koti on nyt meidän näköisemme, mutta arvatkaas mitä: minulla se vaan muuttokuume jyllää. Mielessä siintää edelleen rivari tai iso kerrostaloasunto keskustan kulmilla. Ihan hullua, mutta minkäs voit!
 
Mukavaa lauantain jatkoa!

4 kommenttia:

 1. Teillä on aivan ihana piha ja kaunis koti muutenkin. Minä haluaisin sitä varten omakotitaloon, että ei tarvitsisi kuunnella naapurin mekkalointia läpi päivän. Voi kun saisikin vuokrattua jonkin talon meille, omaa kun ei voida saada.
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kiva oli taas katsella muutoksia vuosien varrelta.

  Me teimme myös omakotitaloon paljon pientä pintaremonttia ja saimme kodin näyttämään omalta. Marraskuussa muutimme kuitenkin pienempiin neliöihin rivariin ja olemme olleet todella tyytyväisiä 😊

  VastaaPoista
 3. nämä on niin hauskoja!

  Juu muuttaa voisin vaikak heti! ies puhui jotain muutoskista työssään ja minä kysyin heti, että alanko jo pakkaamaan ;) Ei tarvinnut vielä!

  Mukavaa sunnuntaita

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva postaus ja aivan ihana tuo teidän uusi kasvihuone!

  VastaaPoista