.

.

sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Uusi sängynpääty ja leveä hymy


Joskus sitä saa täältä blogimaailmasta sellaisia "PAKKO SAADA"- tuntemuksia, ettei niihin auta sitten mikään. Näin minulle kävi sydäntalvella, kun luin Kirpparikeiju-blogista Annen tarinaa sängynpäädyn tekemisestä. Sängynpääty oli pellavasta, siinä oli nappeja ja se oli IHANA. Juuri sellaista olin jo pitkään haaveillut. Huolimatta Annen selkeästä ohjeistuksesta ja kannustuksen sanoista, en hommaan itse ryhtynyt. Mitä pehmeiden materiaalien työstöön tulee, olen Urpo ja täys nolla... Monta kuukautta meni valmiin päädyn löytämisessä, mutta tuossa se nyt on!
Makkari kaipaa keväisiä tekstiilejä, mutta en malttanut odottaa niiden päivittämistä. Pääty oli saatava paikoilleen per heti.

Mitä muihin oheistoimintoihin liittyy, niin askarreltu on ja leivottu. Ne sentään onnistuu ja vieläpä mainiosti. Poika pääsi kuvisluokalle ja tytön ussan kirjoitus lähti E:nä. Aihetta juhlaan ja suklaakakkuun on ollut siis tuplasti.
Leveää hymyä on lisännyt lumen sulaminen ja Oulun Lipottarien joka keväinen matonpesutempaus. Hain eilen taas kotiin viisi pestyä jättimattoani ja olen niin happy. Ei se ole hinta eikä mikään maksaa 20e/kpl puhtaasta 200X230 matosta. Jippii- tulkoon kevät!

13 kommenttia:

 1. On kyllä kivan simppeli toi sängynpääty! Minäkin ajoittain haaveilen päädystä, mutta se on nykyisessä makkarissa mahdottomuus kun sänky on ikkunaseinällä :/

  Ihania hymyn aiheita sinulla! <3 Todellakin, kevät saa tulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä Oulun korkeudella talvi tuntuu niin loputtomalta. Kaipaan aina lapsuuteni keväitä Helsingissä. Aurinkoa pitäisi saada ja pian!

   Poista
 2. Tuo pääty on kyllä ihana. Kirpparikeiju on niin taitava tekemään käsillään, että harva meistä siihen pystyykään.
  Ihanaa alkavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirpparikeiju on velho kädentöissä! Voisi vallan mainiosti pyörittää jotain alan yritystä. Ihan mahtavaa, että kädentaitajia löytyy:)

   Poista
 3. Ihana sängynpääty! Minäkin olen haaveillut tuollaisesta! Ihana tuo kukkapurkki ja herkullisen näköinen kakku! Mukavaa viikon alkua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Innostuin vielä ostamaan uudet vuodevaatteetkin ja nyt on ihan luxusfiilis nukkumaan mennessä! Kyllä kannatti.

   Poista
 4. Ihania iloisia juttuja sinulle kuuluu! 😚

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa olla äiti. Kyllä lapset tuovat arkeen sitä elämän makua ja aina silloin tällöin se on näin mansikkaista:)

   Poista
 5. Sängyn pääty on aivan ihana. Voi olisipa meilläkin tuollaisia matonpesijöitä. Mukavaa alkanutta viikkoa. P.S. En ole ehtinyt vielä ottaa osaa antamaasi haasteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pesisseuran tempaus on aivan upea keksintö. Pesetän siellä pari kertaa vuodessa mattoja ja olen niin tyytyväinen. Vielä kun joku tempaisisi päiväpeitteiden pesun kanssa, niin tekstiilien huolto-ongelmat olisi ratkaistu:)

   Poista
 6. Ihana tuo sängynpääty <3 Nam miten herkullisen syötävän näköinen suklaakakku :)

  VastaaPoista
 7. Täällä kaipaillaan sinua <3 Mitä kuuluu?! :) Ihanaa ja oikein aurinkoista kesää sinulle! :)

  VastaaPoista
 8. Oli pakko tulla huhuilemaan, mitä teille kuuluu... toivottavasti olette vain kiireisiä, mutta kaikki kunnossa.

  VastaaPoista