.

.

maanantai 31. heinäkuuta 2017

To Do-listan puolivuotiskatsaus


Muistattekos, kun 2.1. tein kotia koskevan, kahdeksan kohdan To Do-listan vuodelle 2017? Nyt ollaan puolissa välissä vuotta, joten eiköhän katsasteta, mitä on tullut tehtyä. Kuvat on hetki sitten räpsittyjä ja niissä näkyy aika selkeästi Oulun tämän aamuinen harmaus. Olisinpa ollut papparazina eilen, kun aurinko paistoi ja kesä helli!

Tätä ei ollut edes To Do listalla, mutta huoltomaalasimme koko talon ja toteutimme listalta löytyvän kohdan nro.6 " AIDAN MAALAUS". Talon maalaus oli helvetillinen urakka, enkä suosittele kenellekään. Pelotti tajuttomasti roikkua maan ja taivaan välillä ja joka paikkaa särki iltaisin. INHOTTAVAA, mutta tulipahan tehtyä. Maalausurakka vei rahat, joita oli tarkoitettu kohtaan 5 " KASVIHUONEESEEN  värikivilattia ja polulle Kekkilän pyöreitä askelkiviä". No, ehtiihän sitä ensi vuonnakin!

Kohta 4 " RATIAN RUOKAPÖYDÄN JA EHKÄ MYÖS TUOLIEN KUNNOSTUS KEITTIÖÖN" muutti muotoaan, kun tilata pöläytin ex-tempore puusepänverstaalta pyöreän pöydän. Suunnittelin pöytää hartaasti ja odotin sitä useamman kuukauden. Se on ihana ja tuoksuu koivulle ynnä mehiläisvahalle!

Pakko ottaa lähikuva näistä sormiliitoksista. Tämä, jos mikä on käsityötä!

Taitaapi olla, että tätä pöytää ei vaihdeta ikinä...

Kohdasta 8 löytyi ostoslistalta olkkarin pöytälamppu ja telkkarihuoneeseen kattolamppu. Olkkariin hankimme tuplakuplan, joka on ollut oikein mieluinen. Telkkarihuone sen sijaan tuotti ongelmaa, kun oikein mikään ei tuntunut mieluiselta ja sopivan hintaiselta. Sitten sain esikoiseltani idean: tyttö värkkäsi omaan asuntoonsa Turkuun kattovalaisimen paperiroskiksesta ja lampunpidikkeestä. Muistin kuopuksen remontista ylijääneen lampunpidikkeen ja halogeenilampun ja siitä se idea lähti. "Koriroskista" etsin tovin, mutta löytyihän se sekin.
Valaisin maksoi kokonaisuudessaan  huikean 14e ja sen värkkäys vei ehkä viisi minuuttia. Tykkään tästä tosi paljon ja se tuo mielestäni kivaa tunnelmaa huoneeseen.
 
Tuossa jo hieman vihjaisinkin, että kohta 3 " KUOPUKSEN HUONE" on myös saatu tehtyä. Nyt meillä on Norjan serkku kylässä ja pojan huone kaaoksessa, joten enpä taidakaan mennä sinne räpsimään. Jätetään suosiolla huonepostaus seuraavaan kertaan:)
 
Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille!

8 kommenttia:

 1. Todella kaunis tuo uusi pöytä. Puu tuoksuukin niin hyvältä. Ihana idea myös tuo sinun lampun toteutus, kaunis valaisin tuli <3
  Mukavaa heinäkuun viimeistä päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja sinulle tsemppiä töiden alkuun!

   Poista
 2. Tiia Oulusta kyselee tuon paperiroskiksen ostopaikkaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Clasulta ja tuo on ilmeisesti ihan varjostin, vaikka näyttä samalta, kuin tyttöseni roskis.

   Poista
 3. No onhan tuo lista lyhentynyt kummasti!
  Kaunis sävy talossa vaikka hommaa siinä totisesti on.

  Hempeitä alkavia elokuun iltoja sinne!

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo ruokapöytä <3 Kivasti on listan asiat tullut toteutettua :) Ihanaa alkanutta elokuuta sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin niin tykkään tästä pöydästä!
   Kuulaita elokuun iltoja sinulle!

   Poista