.

.

sunnuntai 13. elokuuta 2017

Ilmassa on HAIKEUTTA!


Syksy vetää mietteliääksi yhtälailla koiran kuin sen emännänkin.

Koiraa mietityttää pitkät, yksinäiset arkipäivät ilman rakasta laumaa. Ei enää joka aamuisia metsälenkkejä eikä mahdollisuutta päivystää päivät pitkät Villa Kardemumman pihamaalla.
Siellä se vartoo vesikuppi yksin kasvihuoneen kulmalla ja pihamaalle kaivetut sata ja yksi luuta kaipaavat jyrsijää. Pieni koira tahtoo kesän takaisin. NYT. PER HETI!

Pienen koiran emäntä vinttaa vesisateessa pyörällä töihin ja haaveilee ulkomaanmatkasta. Kotona se laittaa takkaan tulen ja paukuttaa pitkän illan tietokonetta. Sillä on hirveästi paperitöitä ja vielä hirveämmin intoa tehdä ne hyvin. 

Illalla pienen koiran ja sen emännän perhe kokoontuu sohvan nurkkaan ja juttelemaan syksystä. Ilmassa on haikeutta: kuopus aloitti yläasteen, keskimmäinen abi-vuoden ja esikoinen ilmoittautui kandi-seminaariin. Pienen koiran emäntä ja isäntä ihmettelevät, miten aika voi juosta niin kovin nopeaa?

Illalla pienen koiran lauma menee nukkumaan hymy huulillaan. Pieni koira käpertyy isännän ja emännän keskelle. Ilmassa on haikeutta, mutta onnellista haikeutta. 
Aivan kohta kesä on jälleen täällä, mutta ennen sitä nautitaan lämpimästä syksystä, talven paukkupakkasista ja kevään tuhansista valonsäteistä.
Antaa arjen kantaa!

5 kommenttia:

 1. Niin se arki tosiaan alkaa huomenna meilläkin koko perheellä. Kuopus menee kasille ja esikoisen abivuosi alkoi viime viikolla, omat työtkin jo torstaina. Jotenkin en ole vielä käsittänyt, että loma on ohi, mutta eiköhän se hiljalleen taas valkene.;D
  Tsemppiä arkeen, koiruudelle myös!<3 Onhan se ihan kiva, että on arki erotuksena viikonlopusta, juhlista ja lomista.:)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasyi ilmat olisilämpimiä vielä elosyyskuussa.

  VastaaPoista
 3. Arki on alkanut ja pakkohan sen on alkaakin, vaikka ei ihan heti haluaisikaan...Ihanaa alkavaa syksyä ❤

  VastaaPoista
 4. Aika todellakin menee ihan hurjaa vauhtia. Miten tämä kesäkin oli kuin yksi silmänräpäys? Täällä eletään nyt toista arkiviikkoa ja haaveillaan jo uudesta lomasta ja siitä etelänmatkasta :D

  Suloista ja aurinkoista elokuuta teille <3

  VastaaPoista
 5. Voi miten suloinen postaus ja ihan sydämestä otti koiran haikeus ja ikävä ja tuo kuva <3 Ihana <3 Mukavaa elokuun jatkoa <3

  VastaaPoista