.

.

maanantai 14. toukokuuta 2018

Myytävänä hirsiunelma maaseudun rauhassa- tartu tilaisuuteen!


Kempeleen Juurussuolla, 20 minuutin ajomatkan päässä Oulun ydinkeskustasta, on myynnissä tämä ihana, linnamainen hirsiunelma.
Talossa on kolme kerrosta, joista ylimmäinen on torni. Se soveltuu loistavasti sekä lintubongarille että tähtitaivaan tutkiskelijalle. Onpa tilaa käytetty myös taiteilijan maalauspaikkana.
Talo on valmistunut vuonna 2002 ja siinä on asunut alkuperäinen rakennuttajapariskunta, jonka mies oli kuvataiteilija. Talo on uniikki sekä sisä- että ulkoratkaisuiltaan ja hivelee sisutuksellista mielikuvitusta. (Minä näen mielikuvissani talossa kuultomaalatut seinät ja helmenharmaat lattiat. Toki joihinkin kohtiin jättäisin tummat hirsiseinät kontrastiksi. Talon rouva käytti lattioilla aitoja taljoja. Katossa hän piti kristallikruunuja. Talo toimi monien ihanien tapahtumien ja juhlien tunnelmallisena pitopaikkana.  Kerran eräs pienokainen totesi " Tämä on se suuren tonttukirjan ihana koti!"   )

Nyt tämä tunnelmallinen talo etsii uusia asukkaita. Pihalle saa loistavasti rakennettua kasvihuoneen ja ison kasvimaan tai vaikkapa koirahoitolan! Minä rakentaisin sinne pihasaunan ja kylpytynnyrin heti ensi töikseni. Talo sopisi myös ympärivuotiseen lomakäyttöön, sillä Oulunsalon lentokentällekin matka taittuu tuossa 20 minuutissa. Juurussuolla lomailijaa hellisivät mahtavat marjastus- ja sienestysmaastot, rauhalliset maalaismaisemat sekä Oulu kaikkine vapaa-ajanviettomahdollisuuksineen.

Talo on OP-kiinteistökeskuksen välitettävänä ja välittäjänä toimii Tuomas Lähdesmäki p. 040 1531661.

ESITTELY TALOLLA ON SUNNUNTAINA, 20.5 KLO. 12-12.30.

Nyt vaan kaikki katsomaan talon  kuvat OP:n sivuilta ja niiden innoittamina menkäähän näyttöön ja tehkää tarjous. Velaton myyntihinta on 169 000e, mutta tarjouksesi avaa keskustelun hinnan suhteen. Nyt on tärkeintä saada tälle ihanuudelle rakastavat ja talosta huolehtivat uudet omistajat!

TÄTÄ VINKKIÄ SAA MIELELLÄÄN JAKAA JA KIERRÄTTÄÄ KAIKILLE TALON/LOMAPAIKAN ETSIJÖILLE!
MIELELLÄNI VASTAILEN MYÖS TÄÄLLÄ BLOGISSA KYSYMYKSIINNE TALOON LIITTYEN.

4 kommenttia:

  1. Kävin kurkkimassa Op: n sivuilta kuvat. Onpa mielenkiintoinen talo. Sopisi jonkun luovan alan ihmisen kodiksi ja yritystiloiksi.
    Toivottavasti löydätte ostajan.
    Mari Jyväskylästä

    VastaaPoista
  2. Upean näköinen talo, toivottavasti menee pian kaupaksi!

    VastaaPoista