.

.

sunnuntai 24. helmikuuta 2019

Niin kamalaa, että silmiin sattuu= Remppa alkaa huomenna!


Tähän on nyt tultu: helvetillinen kaaos! Remppamiehet soittavat huomenna ovikelloa klo. 7.00 ja silloin alkaa totaaliräjäytys talon "länsisiivessä". Nappasin kännykällä viimeiset kuvat kaunokaisesta, jotta emme tulevinakaan vuosina vaan pääse unohtamaan, millaisessa tilassa arkea elimme 12- vuotta- hih!


Ankeaa on ja nyt ankeus jotenkin korostuu kun tilassa ei enää ole mattoja, viherkasveja eikä kauniita valaisimia. Toimihan tuo tila toki näinkin ja paljon me saimme sitä itsekin muutettua alkutilanteesta, jolloin koko kompleksi oli täynnä inhokkiväriäni SINISTÄ. Aika monta maalikerrosta sudittiin pintaan, ennen kuin saatoin silmät auki mennä kodinhoitohuoneeseen. Lattioille emme siltikään voineet mitään, emmekä toki...

...vihreän siniharmaana kukertavalle kylppärin laatoituksellekaan! Tässäkin tilassa apua toi paljon katon maalaus ja suihkukopin vaihto suihkuseinämäksi. Myös kalsea kylppärivalo vaihdettiin kristallikruunuun.

Sauna koki myös käsissämme jo vuosia sitten totaalirempan, kun pistimme lauteet uusiksi. Kuvissa ei näy valitettavasti seinien helmiäispinnoite, mutta se on kyllä oikein nätti. Saunassa on heti valmis kiuas, mutta me olemme niin huonoja saunojia, että käytämme koko tilaa ehkä kaksi kertaa vuodessa- jouluna ja juhannuksena. Siksipä tila saakin nyt remontissa ihan uuden käyttötarkoituksen.

Odotan kovasti homman käynnistymistä, vaikka seuraavat kolme viikkoa ilman suihkua ja pyykinpesumahdollisuutta kyllä hirvittävät. Onneksi 10- viikko on meidän lomaviikko ja olemme muualla. Remppaporukka on luvannut tehdä piiiiitkää päivää ja appiukko on puolestaan luvannut valvoa, että näin todella tapahtuu. Onneksi meillä on kuntosalikortit, joten peseytyminen salilla onnistuu tuon jälkeenkin mainiosti. Pyykkäyksen kanssa ajattelin suosiolla käyttää kaverin pyykkärin lisäksi pesulapalveluja. Ei se nyt parista pyykkikassista maltaita maksa!

Seuraavassa postauksessa esittelenkin teille sitten materiaalivalintojamme tuohon tilaan. Pääsette vähän makustelemaan, millaista kokonaisuutta olen kaavaillut. Miehellekin tämä olisi hyvää luettavaa, sillä jossakin vaiheessa hän vain totesi: " Luotan kuule ihan täysin sinun valintoihisi. Tee ihan just sellainen kokonaisuus, jonka silmissäsi näet meille parhaana!" Miten se mies pystyy elämään tuollaisen epätietoisuuden kanssa!?!

1 kommentti:

  1. Miehet luottaa meidän taitoon luoda harmoniaa ja toimivuutta, näin ainakin meillä ja näköjään myös teillä. Voi vitsit, nyt se remppa sitten alkaa :)

    VastaaPoista